Spitalul nostru

Spitalul nostru

Spital Dora Optics

Rețeaua Dora Optics a deschis oficial ușile spitalului său privat pentru comunitate și regiune, inaugurând o nouă eră a serviciilor medicale de înaltă calitate. Președintele Consiliului Județean Mureș, Ferenc Péter, și primarul orașului Târgu Mureș, Zoltán Soós, și-au adus omagiu la deschidere.

Sâmbătă, 11 Martie 2024, a fost inaugurat spitalul Dora Optics, rezultat al unei investiții de 5,5 milioane de euro realizate de Dora Optics, cu o suprafață de peste 2000 de metri pătrați și capacitate de 30 de paturi. Instituția este primul spital privat din regiune care se conformează în totalitate standardelor internaționale.

Noul Spital Dora Optics dispune de parcare proprie, lift, facilități ce asigură un confort sporit pacienților. Printre serviciile oferite se numără consultații, examinări, tratamente, intervenții chirurgicale, recoltări și analize, efectuate de către medici specializați în oftalmologie, cardiologie, ORL și chirurgie plastică. Infrastructura clinicii permite fiecărui domeniu să aibă propriul său bloc operator, permițând astfel mai multor medici să lucreze simultan. Spitalul va trece printr-un proces de dezvoltare în două etape: inițial, personalul de 30 de persoane va oferi servicii de consultații ambulatorii și va realiza intervenții chirurgicale care necesită internare de maxim o zi. În a doua etapă, va fi posibilă organizarea intervențiilor chirurgicale mai complexe, efectuate sub anestezie generală, pentru care se poate asigura și îngrijirea pe termen mai lung. Dezvoltarea va dura cel mult 6 luni.

”Această clădire și această investiție a fost un pas necesar. În 2024 trebuie să asigurăm o asistență medicală care să însemne calitatea actului medical în primul rând, dar și a clădirii care deservește această activitate. Trebuie să avem asigurat spațiul necesar desfășurării unui număr așa de mare de intervenții chirurgicale, și am dorit să asigurăm spațiul necesar acelor colegi care până în momentul de față nu au apucat să ajungă în sala de operație pentru celelalte specialități” – a declarat Dr. Madaras Zoltán, medic primar oftalmolog. 

Spitalul oferă servicii medicale extinse, având o infrastructură modernă, medici și personal calificat, precum și aplicarea de metode de tratament inovatoare. După deschidere, instituția este disponibilă atât pentru locuitorii din Târgu Mureș, cât și pentru cei din județele învecinate, contribuind la îmbunătățirea nivelului de sănătate local și regional. Dr. Madaras Zoltán a adăugat: „Dorim să oferim posibilitatea oricărui tânăr medic la început de drum, care dorește să se alăture echipei noastre, unde le putem oferi oportunități de dezvoltare.” 

Prin noul său proiect, Dora Optics deschide cu mândrie un nou capitol în serviciile sale de sănătate, exprimându-și angajamentul față de inovație și furnizarea de îngrijiri medicale de înaltă calitate.

Mai multe informații: https://doraoptics.ro/contact/spital/