Dora Optics & Dora Medicals se extinde la Reghin. Promoții atractive pentru pacienți!

Dora Optics & Dora Medicals se extinde la Reghin. Promoții atractive pentru pacienți!

Vești bune pentru locuitorii municipiului Reghin. Specialiștii Dora Optics din Târgu-Mureș au anunțat deschiderea unui nou punct de lucru în orașul viorilor, situat în apropierea Spitalului Municipal Reghin. Este vorba despre un punct de recoltare de analize de laborator și consultații oftalmologice, iar ochelarii se vor face pe loc.
Inaugurarea va avea loc miercuri, 15 martie, iar pacienții vor beneficia pe tot parcursul lunii martie de prescripție gratuită de ochelari și de o reducere de preț de 50% la lentile. În plus, analizele de laborator vor fi decontate în limita fondurilor disponibile de la Casa de Asigurări de Sănătate.

Echipa medicală este formată din dr. Madaras Zoltán, medic primar oftalmolog, dr. Ferencz Attila, medic specialist oftalmolog, și dr. Szatmári Judit, medic specialist oftalmolog.
„La Reghin există deja un punct de lucru Dora Optics, care funcționează ca optică și oftalmologie, împreună cu Laboratorul de analize medicale din cadrul Policlinicii Dora Medicals. Datorită cererilor tot mai mari pe partea de consultații oftalmologice și pentru că dorim să acoperim din punct de vedere geografic și partea de sus a orașului, am decis să deschidem, începând cu data de 15 martie, un nou punct de lucru, situat în apropierea Spitalului Municipal Reghin. Va fi punct de recoltare de analize de laborator și consultații oftalmologice și optometrie respectiv salon de optică. Investigațiile oftalmologice complexe și operațiile se vor efectua în continuare la Dora Optics din Târgu-Mureș”, a declarat dr. Madaras Zoltán, medic primar oftalmolog, doctor în științe medicale, specializat în chirurgia cataractei și chirurgie vitreo-retiniană.

Promoții în luna martie
Începând din data de 15 martie, locuitorii municipiului Reghin vor beneficia de prescripție gratuită de ochelari și de o reducere de preț de 50% la lentile.
„Locuitorii municipiului Reghin vor avea acces la servicii medicale de calitate și de ochelari realizați pe loc la dioptriile standard într-un spațiu nou și foarte frumos amenajat. Anumite dioptrii și lentile de ochelari complexe se comandă în continuare. Până acum, la Reghin nu am putut realiza ochelarii pe loc. Asigurăm, pe de-o parte, locuri de muncă și, pe de altă parte, servicii medicale în plus pentru populație. În luna martie, am pregătit o promoție și vom acorda atât consultații gratuite, în sensul de prescripție de ochelari, cât și o reducere de preț de 50% la lentile de ochelari”, a precizat dr. Madaras Zoltán.

Analize medicale decontate
Medicul a transmis că pacienții pot beneficia de analize de sânge, analize de laborator și consultații oftalmologice și optice gratuite, în limita fondurilor disponibile de la Casa de Asigurări de Sănătate, dacă se prezintă cu bilet de trimitere de la medicul specialist sau de la medicul de familie.
„Datorită faptului că acest punct de lucru se află lângă Ambulatoriul Integrat al Spitalului Municipal Reghin, analizele medicale pot fi recoltate acolo. Până acum, oamenii erau nevoiți să se deplaseze până la sediul nostru din Bdul Libertății. Analizele de laborator sunt procesate la laboratorul Dora Medicals din Reghin, rezultatul fiind dat în aceeași zi. Analizele de sânge și analizele de laborator se pot face cu bilet de trimitere de la medicul specialist sau de la medicul de familie și se decontează în limitele fondurilor disponibile de la Casa de Asigurări de Sănătate”, a menționat dr. Madaras Zoltán.

Sursa: http://www.zi-de-zi.ro/2017/03/15/dora-optics-dora-medicals-se-extinde-la-reghin-promotii-atractive-pentru-pacienti/